Site realizat cu finantare in cadrul POSCCE 2007-2013, proiect: IMBUNATATIREA CALITATII LUCRARILOR SI SERVICIILOR DE CONSULTANTA FINANCIARA - COD SMIS - 43833

Servicii

Serviciile oferite de noi

TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL, prin intermediul Diviziilor sale, ofera urmatoarele produse si servicii:

1. AUDIT FINANCIAR

2. CONTABILITATE

3. CONTABILITATE INTERNATIONALA

4. CONSOLIDAREA SITUATIILOR FINANCIARE

5. CONSULTANTA FINANCIARA

6. INVENTARIEREA PATRIMONIULUI

 

 

1.  AUDIT FINANCIAR

Prezentare: TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL ofera servicii de auditare a situatiilor financiare anuale si semestriale in conditiile legii si a Standardelor Internationale de Audit in urma carora va exprima si o opinie cu privire la modul de intocmire a acestor situatii. Totodata, grupul va ofera si servicii de audit intern in vederea imbunatatirii activitatii societatii dvs.

Se asigura si servicii de audit intermediar sau pe anumite segmente de activitati, anumite sucursale/filiale.

Este adresat tuturor genurilor de firme, de la productie pana la servicii, ONG-uri, institutii publice, in special celor care se incadreaza in conditiile impuse de Ordinul Ministerului Finantelor Publice nr.3055/2009 si a altor reglementari  legale specifice pentru auditarea situatiilor financiare anuale.

Avantaje: Cei care apeleaza la serviciile de audit ale grupului nostru vor avea avantajul calitatii serviciilor respective la preturi competitionale. Echipa de audit este una dintre cele mai competitive si mai bine pregatite, acoperind toata gama de stantarde internationale de audit, inclusiv pe cele specifice.

Pret: Preturile sunt in functie de aria de aplicabilitate a auditului, de complexitatea societatii dvs si in functie de momentul deciziei de a audita situatiile financiare. Totodata, se va tine cont si de durata contractului.

Oferta speciala: Pentru cei care doresc auditul situatiilor financiare pe un an si incheie contract pana in 31 decembrie al anului respectiv, vor beneficia de reduceri ale tarifelor.

Pentru contracte valabile intre 3 si 5 ani, onorariul auditorului va fi mai mic cu 10-20% fata de cel standard in anii de audit 2-5.

 

 

2. CONTABILITATE

Prezentare: TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL ofera servicii de evidenta contabila completa sintetica si analitica pentru societati comerciale mici si mijlocii din orice domeniu de activitate economicã finalizate prin întocmirea si depunerea raportarilor lunare, trimestriale si anuale obligatorii si conforme legislatiei în vigoare; refacere de evidenta contabila; certificare de bilanturi; servicii de cenzor la societatile pe actiuni si nu numai; asistenta fiscala si financiar-contabila; servicii de asistenta in cazul rambursarilor de TVA; pregatirea si asistenta pentru controale fiscale (Garda Financiara si Administratia Financiara) etc.

Este adresat tuturor genurilor de firme, de la productie pana la servicii, ONG-uri etc.

Avantaje: Pentru dvs nu lucreaza un om ci o echipa cu experienta. Ai o evidenta contabila si fiscala mereu concordanta cu ultimele legi si tendinte europene. Nu trebuie sa fii la curent cu schimbarile legislative. De asta ne ocupam noi. Economisesti bani platind taxe mai mici – suntem profesionisti si cunoastem in amanunt posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor. Nu trebuie sa te precupe greselile de intocmire sau penalitatile de intarziere – noi garantam buna intocmire si depunerea la timp a tuturor declaratiilor. Vei fi asistat cu ocazia oricarui control fiscal – experienta noastra te va feri de eventualele abuzuri.

Pret: Preturile sunt calculate in functie de urmatoarele: tipul de activitati desfasurate de dvs, volumul de inregistrari contabile, complexitatea activitatii financiar-contabile, volumul cifrei de afaceri, tipul de intreprindere (microintreprindere, IMM, platitor sau nu de TVA etc)., numar de salariati. Pretul este negociabil.

Oferta speciala: Pentru cei care apeleaza la serviciile noastre contabile beneficiaza de servicii de consultanta financiar-contabila si fiscala on-line si telefonic gratuit.

 

 

3. CONTABILITATE INTERNATIONALA

Prezentare: Contabilitatea conform IFRS (Standardele Internationale de Raportare Financiara) si US-GAAP (Standardele USA de Contabilitate) joaca un rol din ce in ce mai important in Romania. Companiile listate in UE si cele ce intocmesc rapoarte conform US-GAAP trebuie sa-si prezinte situatiile financiare conform IFRS din 2005. TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL are competenta tehnica si experienta pentru retratarea situatiilor financiare din Standardele nationale de contabilitate in standardele internationale de contabilitate precum si pentru instruirea angajatilor clientilor nostri in contabilitatea IFRS. Conceptul nostru structurat isi propune transmiterea cunostintelor de baza sau avansate, fiind realizat in vederea satisfacerii nevoilor specifice ale fiecarui client.

Este adresat tuturor genurilor de firme, de la productie la servicii, care au in structura actionariatului investitori din afara tarii noastre sau fac parte din grupuri internationale de firme sau utilizatorii situatiilor financiare doresc prezentarea lor intr-o singura “limba” contabila.

Avantaje: Profesionalismul de care da dovada echipa de la BD Audit Consulting, oferind servicii europene la preturi romanesti. Experienta in domeniul contabilitatii internationale, mai ales pe partea raportarilor financiare, isi va spune cuvantul in calitatea prezentarii situatiilor financiare conform IFRS sau US-GAAP.

Pret: Preturile sunt calculate in functie de volumul de munca si complexitatea lucrarilor.

Oferta speciala: Nu de putine ori, serviciile de audit se combina cu cele de contabilitate internationala si, prin urmare, cei care apeleaza la serviciile de audit a situatiilor financiare anuale beneficiaza de anumite servicii de consultanta in contabilitatea internationala in mod gratuit.

 

 

4. CONSOLIDAREA SITUATIILOR FINANCIARE

Prezentare: TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL ofera servicii de consolidare a situatiilor financiare in concordanta cu Directiva a VII-a a CEE si cu IAS (Standardele Internationale de Contabilitate) precum si in concordanta cu IFRS 3 (Standardul International de Raportare Financiara nr.3 – 2005).

Este adresat tuturor genurilor de firme care au sucursale sau filiale atat in tara cat si in strainatate sau care fac parte din grupuri de firme nationale sau multinationale. Produsul este adresat in special firmelor societati-mama care se incadreaza in conditiile impuse de Ordinul Ministerului Finantelor Publice nr.3055/2009 pentru intocmirea si prezentarea situatiilor financiare anuale consolidate.

Avantaje: Si in cazul acestui produs, profesionalismul si experienta echipei de la TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL isi spun cuvantul. Totodata, serviciile sunt la standarde europene cu preturi romanesti.

Pret: Preturile sunt calculate in functie de volumul de munca si complexitatea lucrarilor.

Oferta speciala: Aceasta oferta apare in conditiile achizitiei de mai multe produse sau in cazul incheierii unui contract de servicii pentru consolidarea situatiilor financiare pentru cel putin 2 ANI.

 

 

5. CONSULTANTA FINANCIARA

Prezentare: Ai nevoie de o finantare sau vrei sa ai un control asupra costurilor? Poti apela cu incredere la serviciile oferite de TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL, care are o echipa specializata de profesionisti care dau solutii optime din punct de vedere financiar pentru realizarea activitatii societatii dvs. Oamenii nostri lucreaza cu institutii financiare bancare si nebancare renumite (BRD-SG, Alpha, Emporiki, Carpatica, Bancpost, BCR, Volksbank, Romaneasca etc.) si gasesc cea mai buna solutie pentru finantarea activitatii dvs intr-un timp util. Se intocmesc dosare pentru finantare, se fac intermedieri cu diverse societati bancare si nebancare,  se proiecteaza: cash-flow, bugete de venituri si cheltuieli, planuri de afaceri, studii de fezabilitate si alte rapoarte financiare specifice.

Este adresat tuturor genurilor de firme care au nevoie de finantari sau care vor sa detina controlul asupra activitatii din punct de vedere financiar.

Avantaje: Profesionalismul echipei de managent financiar este unul din avantaje. In plus, rata succesului obtinerii unei finantari in conditii optime este un alt criteriu dupa care va puteti ghida in alegerea profesionistilor pentru intocmirea documentatiei necesare finantarii activitatii dvs. Costurile reduse reprezinta un alt avantaj.

Pret: Pentru serviciile de intocmire documentatie necesara finantarii (inclusiv pentru cele nerambursabile, gen SAPARD, PHARE etc.) tariful are doua componente: una fixa, care este stabilita in functie de complexitatea documentatiei, si alta variabila, care reprezinta procent din valoarea finantarii, de la 0.5% la 10%. Componenta variabila se plateste dupa obtinerea finantarii.

Pentru serviciile de management financiar, pretul este stabilit in functie de complexitatea activitatii clientului.

Oferta speciala: Pentru clientii de contabilitate se acorda reduceri substantiale, chiar si pana la 100%, in functie de complexitatea documentatiei.


 

 

6. INVENTARIEREA PATRIMONIULUI

Prezentare: Incepând din luna noiembrie 2011, companiile mici si mijlocii, precum si lanturile mari de magazine, pot apela cu incredere la noile servicii oferite de specialisti in realizarea inventarului.

Lansate cu scopul de a optimiza procesul de inventariere, atat la nivelul calitatii, cat si la nivelul costurilor si al timpului alocat, TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL isi propune sa ofere clientilor o gama de solutii rapide si eficiente, adaptate nevoilor fiecaruia dintre ei.

Serviciile oferite acopera atat inventarul complet de produse, inventarul de grupe de produse, inventarul unui esantion de produse, precum si inventarierea mijloacelor fixe. In fiecare caz, tehnologia folosita pentru culegerea datelor si generarea rapoartelor este una moderna, menita sa elimine erorile umane si sa asigure rezultate corecte si rapide.

Este adresat tuturor genurilor de firme care detin stocuri de marfa, produse finite, semifabricate.

Avantaje: TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL are in spate o echipa de oameni profesionisti, cu experienta in domeniu, pregatiti sa ofere clientilor a abordare personalizata pe tot parcursul procesului de inventariere: de la analiza situatiei initiale, stabilirea obiectivelor si planificarea inventarului, la deplasarea pe teren si realizarea propriu-zisa a inventarului, pana la analiza ?i evaluarea rezultatelor.

Pret: Preturile sunt calculate in functie de volumul de munca si complexitatea lucrarilor.

Oferta speciala: Pentru clientii de contabilitate se acorda reduceri substantiale.

 

Despre noi

    Societatea TOPHAM ACCOUNTANT & AUDIT 96 S.R.L.,  a fost infiintata in 1996 cu capital privat roman 100%, avand initial activitate de intermedieri in transport marfa si comert cu amanuntul. In 1999 societatea isi schimba actionariatul fiind preluata de doi tineri intrepri

Citeste mai mult