Site realizat cu finantare in cadrul POSCCE 2007-2013, proiect: IMBUNATATIREA CALITATII LUCRARILOR SI SERVICIILOR DE CONSULTANTA FINANCIARA - COD SMIS - 43833

Despre noi

 

 

Societatea TOPHAM ACCOUNTANT & AUDIT 96 S.R.L.,  a fost infiintata in 1996 cu capital privat roman 100%, avand initial activitate de intermedieri in transport marfa si comert cu amanuntul. In 1999 societatea isi schimba actionariatul fiind preluata de doi tineri intreprinzatori care ofereau servicii de consultanta in management si afaceri, administrare imobile si intermedieri in transporturi. Ulterior ramane un singur asociat, in persoana d-lui Sorin BRANCIOG, care continua activitatea de consultanta in afaceri, in special in domeniul vamal si financiar-contabil.

In 2007 S.C. TOPHAM ACCOUNTANT & AUDIT 96 S.R.L. se autorizeaza pentru activitatile de audit si contabilitate, fiind inscrisa atat in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (Autorizatia 4699) cat si in Camera Auditorilor Financiari din Romania (Autorizatia 739).

Din 2007 societatea auditeaza situatiile financiare pentru societati mari cum ar fi SUPERCOM S.A. (contract in derulare si in prezent), C.N. APDF – GIURGIU S.A., CTE TRAILERS.

In 2010, din cauza crizei economice, piata serviciilor de audit este in cadere si ca atare veniturile societatii scad pentru prima oara dupa o perioada de 5 ani de crestere continua.

In 2011 activitatea se revigoreaza si se vor inregistra cresteri a cifrei de afaceri precum si a profitului. Se doreste implementarea standardelor de calitate in servicii, ISO9001, in vederea dezvoltarii afacerii de audit, contabilitate si consultanta atat calitativ cat si cantitativ, prin cresterea volumului dar si a calitatii serviciilor oferite.

In continuarea activitatea de baza o reprezinta auditul si contabilitatea, insa societatea desfasoara si activitati de consultanta in finantari si afaceri.

CEO societatii este dl. SORIN BRANCIOG, membru al organizatiilor profesionale mentionate mai sus, precum si membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa si Reorganizare si al Asociatiei Internationale de Fiscale din Romania. Practica in domeniul financiar-contabil de peste 15 ani si a detinut functii de conducere in companii mari, cum ar fi LOULIS GROUP (TITAN S.A.), CN POSTA ROMANA, MARFIN (EGNATIA) LEASING etc.

Printre clientii societatii TOPHAM ACCOUNTANT & AUDIT se numara: C.N. APDF GIURGIU S.A., CTE TRAILERS, IFN BIACO LEASING, SUPERCOM SA, C.N. A IMPRIMERIILOR CORESI S.A., ESROM S.R.L., GROUPE SAMAT FRANCE S.R.L. precum si o serie intreaga de firme din categoria IMM care activeaza in domenii diverse.

 

Despre noi

    Societatea TOPHAM ACCOUNTANT & AUDIT 96 S.R.L.,  a fost infiintata in 1996 cu capital privat roman 100%, avand initial activitate de intermedieri in transport marfa si comert cu amanuntul. In 1999 societatea isi schimba actionariatul fiind preluata de doi tineri intrepri

Citeste mai mult